Táncpartnere elárulta: ezért nem találkozik már Csobot Adéllal - Fotók

Csobot Adél párjaként megnyerte a Dancing with the Starst, a műsor alatt pedig a szerelem is rátalált. A fiatal srámos srác most meglepő dolgokat árult el.

Évfordulóját ünnepelte nemrég a szerelmével, akit a TV2 táncos műsorában ismert meg: Hegyes Berci ugyanakkor egy interjúban azt is elárulta, miért nem jár már hozzá jó ideje Csobot Adél táncolni. “Nagyon elfoglalt ő is a gyerekek miatt” - mondta a Naphire.hu-nak a táncos, aki a közelmúltban ráadásul az Ázsia expresszel Mexikóban forgatott. “Most már újra elkezdtünk beszélgetni. Sajnos mindig olyan időben találjuk meg egymást telefonon, amikor vagy az egyikünknek, vagy a másikunknak nem jó, úgy hogy a kommunikáció kicsit akadozik, de tartjuk a kapcsolatot” - tette hozzá.

Berci egyébként a közelmúltban ünnepelte egyéves évfordulóját a szerelmével: Fannit a TV2 stúdiójában ismerte meg, mesterfodrász. Egy romantikus belföldi pihenésre vitte szerelmét, de volt más meglepetése is. "Tulajdonképpen egy ékszerrel kedveskedtem neki, egy órával, amibe egy üzenetet is gravíroztattam neki, ami mindig ott lesz vele. Szerintem ez egy nagyon szép ajándék” - mondta Berci a Naphire.hu-nak.

Lissák Laura oldalán vasárnap a Smart Sport Expó & Fitness Fesztiválon egyébként táncot oktatnak majd az érdeklődőknek a Papp László Sportarénában.

Címlapfotó: Instagram/hegyesberci

24 óra