Hazavitte a fiatal Németh Kristófot Psota Irén - hihetetlen dolog történt utána

Sírva nevetett az ATV közönsége vasárnap este a #Bochkor című műsorban, amikor Németh Kristóf nem mindennapi történetet osztott meg Psota Irén kapcsán.

A támogató szakmai közegről is beszélgettek Bochkor Gábor vendégei vasárnap este az ATV-n, amikor Németh Kristófból egy nem mindennapi történet szaladt ki a kétszeres Kossuth- és Jászai Mari díjas színésznő, Psota Irén kapcsán. Rengeteg tanácsot kapak tőle. “Más kérdés, hogy szerintem egy kicsit be is jöttünk neki a Pindroch Csabival” - mondta Kristóf a Naphire.hu beszámolója szerint, és már ezzel nagy mosolyt csal a publikum arcára, úgyhogy ugyanezzel a lendülettel mesélte végig a pikáns történetüket.

“Akkor volt ő 82 éves szerintem körülbelül, játszottunk egy előadásban és mondta, hogy “Tudom, hogy a fiatalemberek arra laknak, amerre én. Budán. Hazaviszem magukat az én kis olasz kis autómmal.”

És ott álltunk teljesen beszarva, hogy az Irénnel haza kell menni. Reméltük, hogy úgy gondolta, hogy haza haza, mindenki a saját otthonába. Tehát nem hozzá” - folytatta, majd a csattanó is kiderült. “Elindultunk és már a Margit-hídon kiderült, hogy nem tud vezetni. Nem úgy legalábbis, mint mi, a többiek. És bekanyarodott egy kis utcába a Bem-rakparton, ami szemből volt egyirányú. Mindenki jött szembe, villogtak az emberek, integetett mindenki és az Irén csak azt mondta: “Hú, az én kis rajongóim!” - így a színész, és ekkor már mindenki sírva nevetett a stúdióban.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra