Somos András megható sorokkal búcsúzott - "Imádtam csinálni" - Fotó

Egy megható bejegyzésben búcsúzott el a közösségi oldalán a műsorától, majd az is kiderült, júniustól műsorváltozás lesz a Spirit FM-en.

Megszűnik az Aktuál, melynek egyik műsorvezetője Somos András volt - írja a Naphire.hu. “Holnap reggel 7-kor utoljára várok mindenkit egy jó Aktuálra! Spirit FM 92.9. Ajándék volt” - posztolta kedden a közösségi oldalán Somos András, akit az ATV Start és Fórum műsorvezetőjeként is sokan ismernek. A lap információi szerint június 5-én a műsor is megszűnik, helyette reggelente a Tasnádi András által vezetett, a "Bohóc karmai közt" című beszélgetős műsort sugározza majd a rádió. A Naphire.hu telefonon érte el a műsorvezetőt.

“Én annyira szerettem ezt csinálni - noha elképesztően sok készüléssel járt. Tíz különböző közéleti témával kapcsolatos, kemény hír-háttér beszélgetésre kellett készülni minden egyes alkalommal. Különleges hangulatot alakítottunk ki reggelente a kollégákkal, és annak ellenére, hogy korán kellett kelnem, imádtam csinálni” - mondta a lapnak Somos András, majd hozzátette: “Nagyon jó stábunk volt, jó hangulatban teltek a reggelek és a rádiózás műfaját is nagyon megszerettem. Ez az élmény örökre az életem része lesz. Biztos vagyok benne, hogy Tasnádi Andrisék is színvonalas reggeli műsort készítenek majd."

Címlapfotó: Instagram/somosandras

24 óra