Váratlan fordulat a drogos magyar énekesnő ügyében - megerősítette az ügyészség is

Már az ügyészségen van a kábítószer-birtoklási ügybe keveredett magyar énekesnő ügye - értesült a Naphire.hu. Közzétették az ügyészség válaszait is.

Április elején tudta meg a Naphire.hu: egy embert letartóztattak a drogos magyar énekesnő ügyében. Ő annak a négy személynek az egyike, aki ellen kábítószer-kereskedelem miatt folyik eljárás az ügy kapcsán. Emlékezetes: tavaly október 27-én mentőket és rendőröket riasztottak egy XIII. kerületi lakáshoz, ahonnan sajtóhírek szerint egy nőt kábultan, a karján vágásokkal vittek kórházba. Az is kiderült, egy fiatal és ismert énekesnőről van szó - bár az eljárás során hivatalosan soha nem nevezte meg őt senki. Azóta olyan információk is napvilágot láttak: az énekesnő meg is úszhatja az ügyet, ha önként vállalja az elterelést. Lehet, hogy ez állhat a háttérben?  

A Naphire.hu ugyanis megtudta: az énekesnő ügyét elkülönítették!

A lap információi szerint az énekesnő ügye ugyanis átkerült az ügyészséghez, megkeresésükre pedig ezt a hatóság meg is erősíette. “Az ügyben érintett - nem kábítószer-kereskedés, hanem kábítószer fogyasztása miatt kihallgatott - ötödik, női gyanúsított ügye az alapügytől elkülönítésre került. Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedésről a nyilvánosság számára nem adható tájékoztatás, ezért a kérdéseire is csak a későbbiekben adható érdemi válasz” - közölte a Naphire.hu kérdéseire válaszolva Dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Korábban a Blikknek a drogügybe keveredett sztár egyik ismerőse név nélkül azt nyilatkozta: az énekesnő vállalta az elterelést. "Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves. Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést, de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van" - mondta.

Címlapfotó: Facebook/BRFK-Budapesti Rendőr-főkapitányság-illusztráció

24 óra