Felismered még a Dallas Bobby Ewing-ját? - 74 éves lett, ő meg a szerelme - Fotók

Ő volt az ügyeletes szép- és jófiú, akiért nem csak a nők, az édesanyák is éveken át rajongtak világszerte. Bobby Ewing idén már a 74-et töltötte, Európában ünnepelt.

1978-ban kezdték el vetíteni a tengerentúlon, 14 éved futott le belőle - mire 1991-ben Amerikában véget ért a Dallas, már a magyar tévénézők is megismerkedhettek a sorozattal. 1990-től ugyanis a Magyar Televízió kezdte el sugározni és milliókat ültetett le minden héten a tévéképernyő elé. Természetesen a nő, családanyák és nagymamák elsősorban a jószívű, jóképű és a végtelenül tisztességes Bobby Ewig-ért őrültek meg. Nem csoda, hogy Patrick Duffy életének és karrierjének meghatározó szerepe lett ez. Olyannyira, hogy gyakorlatilag száz emberből 99 ezzel azonosítja azóta is.

via GIPHY

Patrick Duffy 1949. március 17-én született a Montana állambeli Townsendben, 1961-ben költözött a családjával Seattle-be, ott járt dráma szakra is később. Ezt köveően a Washingtoni Egyetem színész szakán diplomázott. Nem sokkal a Dallas indulása előtt vette feleségül a tőle 10 évvel idősebb balerinát, Carlyn Rosser-t. Gyakorlatilag a nő 2017-es haláláig éltek boldog kapcsolatban, két fiúk született Pardaick már 49, Conor 43 éves. A színészt alaposan megviselte szerelme elvesztése, lefogyott, és elhanyagolta magát.

Majd három éve váratlanul újra rátalált a boldogság - egy ismert színésznő rabolta el a szívét!

Fotók: Patrick Duffy ősz bácsi lett - Ez a színésznő rabolta el a szívét
  • Patrick Duffy Bobby Ewingként
  • Patrick Duffy
  • Patrick Duffy és Linda Purl
  • Patrick Duffy és Linda Purl

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra