Drámai az ok: ezért visel mindig két arany fülbevalót Morgan Freeman - Fotók

Generációk nőttek fel a filmjein és máig a legkeresettebb Hollywood-i színészek egyike. A fülbevalóinak a titkáról azonban csak kevesen tudnak.

Noha Morgan Freeman már a 60-as évek elején próbált betörni a filmiparba, széles körben csak bő tíz évvel később vált ismertté - írja a Femcafe.hu. "A stáblistán a neve elsőként az 1971-es Who Says I Can't Ride a Rainbow? című film kapcsán jelent meg, pár évvel később pedig elindult a szamárlétrán, és hamarosan a legnépszerűbb filmsztárok oldalán találta magát. Ahogy nőtt a hírneve, egyre több lehetőséghez jutott, ma pedig minden idők egyik legnagyobb színészeként tartják számon, nevét a világ minden pontján ismerik." - olvasható a népszerű női portálon.

via GIPHY

Szinte hihetetlen, először 1964-ben bukkant fel a filmvásznon, azaz két éve múlva már 70 éves pálya áll majd a háta mögött. De még milyen pálya! Morgan Freeman ma már Oscar-, és Golden Globe-díjas színésznek mondhatja magát, akit egyébként nem csak a szakmájában, emberként is sokan csodálnak és elismernek. Karizmatikus, nyugalmat árasztó személyisége mindenkire hatással van. Mindemellett négy gyermek büszke apja, egyikőjüket ráadásul örökbe fogadta. Ennek ellenére neki is van olyan dolga, aminek az okáról csak kevesen tudnak.

Például, hogy miért visel civilben mindig két arany fülbevalót! Drámai az oka!

Mindent elárul róla: ezért visel két fülbevalót Morgan Freeman!
  • Morgan Freeman
  • Morgan Freeman
  • Morgan Freeman
  • Morgan Freeman

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra