Durva kirohanás forgó kamera előtt: így reagált Tóth Andi az őt ért vádakra

Tóth Andi szerdán a déli órákban az Insta-Storyjában indított videókat, hogy elmondja, mit gondol a róla megjelent hírekről. Kemény és indulatos vallomás lett a vége! Változtatások nélkül közöljük:

"Az elmúlt években nagyon sok olyan koncertet vállaltam el utsó pillanatban amit az eredeti előadó, X. Y. lemondott utolsó pillanatban, mert aznapos, másnapos, fáj a kisujja, fáj a torka, nincs kedve… Mindegy, nincs megírva, senki nem tud róla. Tök oké. Én lemondok mindent egy évvel előtte, indokkal, az, hogy visszavonultam, az elég nagy indok szerintem. Legálisan, ugyebár. És megírják. De nem úgy, hogy “figyi, véletlenül találtunk egy plakátot, amin Andi arca rajta van. Vajon ez mit jelent? Visszajön-e az énekesnő, vagy sem? Kérdezzük meg. Oh, azt mondta, hogy nem. Akkor semmi, bocs.” Nem, ezt nem így.

Hanem, jóban vagyok ugye a szervezőkkel, kötöttük volna a bulit, felhívtak, hogy: Andi, Isti, bazmeg. Felhívtak ezek a mocskok, hogy nyilatkozzunk, elküldtem őket a büdös picsába és megmondtam, a számomat is töröljék ki, mert nincs miről nyilatkozni. Köszi, oké. Másnap mégis mire ébredünk? Tóth Andit perelik. Perelik. És idéznek, geci, hogy “szerződésünk van és nem állunk el tőle, perelhetnénk is”, meg mit tudom én… Holott ez nem történt meg!

Hogy nevezed te magad újságírónak? Mikor ez nem történt meg!?

Az egyetlen, aki itt perelhetne, az a szervező, a sajtót, amiért olyan dolgokat idéznek, ami nem történt. Mert rábaszták a telefont, érted? Ez történt. És ez nem az első alkalom, hanem az elmúlt hetekben nagyon rákaptak arra, hogy olyan dolgokat idéznek olyan emberektől, ami nem történt meg. Isti, legjobb haverom, menedzserem, hogy ő azt nyilatkozta, hogy engem megcsaltak - nem történt meg.

Nagyon sok minden nem történt meg, amit megírtok.

Viszont mi történik? Az, hogy lejön másnap címlapon, hogy engem perelnek. Perelnek. A botrányhős. Mutasson már könyörgöm valaki egy kurva papírt, ami perről szól ellenem! Ha a sarokra befordulok, perelnek, a Sztárban sztár perel, kimentem hugyozni - nem történt meg! Nem! És ez már nem az a kategória, mint pár évvel ezelőtt, hogy kint van a mellem, meg kint van a segge luka a ruhából, és rákattintasz és nincs semmi. Visszasírom azt az időszakot, amikor ennyi problémám volt.

Nem, itt már perről van szó. Hogy azt állítjátok, hogy valakit perelnek. Hogy megetetem az embereket a kutyámmal, hogy azért veszem. Tehát olyanokat csináltok, olyanokat írtok rólam, amitől szar embernek nézek ki! Mert Marika néni elolvassa ezt a Facebook-on, hogy minden második cikk arról szól, hogy milyen szar vagyok, akkor az el fogja hinni. És azért vagyok én ma a botrányhős, mert Ti azt akartátok, hogy az legyek. Holott fingotok nincs, hogy milyen vagyok.

Az a legnagyobb botrányom, hogy kiviszem a kutyámat sétálni az erdőbe.

Tudom, hogy nagyon szeretnétek, ha lenne, itt, ebben az országban egy olyan karakter, akit lehet kővel dobálni, és nagyon szeretnétek, ha ez az ember én lennék, és tudod mit, vállalom, mert ha ezt írjátok meg és ha valaki ezt elhiszi, akkor nekem ahhoz semmi közöm nincsen. Viszont, ha már itt tartunk, én is perelhetnék, baszd meg! Rossz hírnév keltése, rágalmazás. Viszont te nevezed magad újságírónak? Ásd már el magad geci!

Mostanában nem védtem meg magam az olyan cikkekkel szemben, mert elfáradtam, új életet kezdtem, egyedül, szingliként, zene nélkül, kutyával és egyelőre kurva jól haladok.

Tök jól érzem magam, viszont addig nem érzem magam teljesen jól, amíg nem mondom ki azt, ami a szívemen van. Nem azért, mert meg akarom váltani a világot, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen. Tehát: nem perel senkit, továbbra sem vállalok koncerteket, nem akarom a kutyámmal megetetni az embereket, viszont, ha valaki megtámad, nem fogom megállítani, hogy ne harapja meg a lábát, vagy a kezét,… Mi volt még? Nem fenyeget engem senki, nem vagyok életveszélyben, nem azért járok bokszolni, mert nekem meg kell védenem magam, viszont hat éve járok thaiboxra, szóval meg tudom alapból védeni magam, stresszlevezetésnek tartom ezt az életemben, hogy ezt a szart, ezt kibírjam baszd meg!

Csírák! Ha van még valami, akkor szóljatok!"

- mondta Andi.

Címlapfotó: Instagram/tothandi.andee

24 óra