Kisfiúnak nézték gyerekként, ma már pikáns képeket posztol Jean-Claude Van Damme lánya 32 éves lánya - Fotók

Éveken át nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, időközben pedig egy 32 éves, gyönyörű nő lett belőle. Jean-Claude Van Damme lánya megőrjíti a férfiakat, pedig egykor az apja hasonmása volt.

Jean-Claude Camille François Van Varenberg - ez a név bizony keveseknek cseng ismerősen, de ha azt mondjuk Van Damme, már mindenki tudja, kiről van szó. A belga harcművészből egy csapásra lett világsztár, mára már legenda. A kis Van Damme tízévesen kezdett el harcművészettel foglalkozni, amikor apja beíratta egy karate-tanfolyamra. Feketeöves lett, majd ő lett Mr. Belgium. Majd egy edzőtermet nyitott, amivel havonta 15 ezer dollárt is megkeresett a 80-as években, dúsgazdag lett. De mindent maga mögött hagyott, miután megkapta első komolyabb filmszerepét. A többi pedig már történelem. 

Hihetetlen, Van Damme már 62 éves - a lánya pedig alig több, mint a fele. Felrobbantja a közösségi oldalakat.

via GIPHY

Van Damme ötször nősült, jelenleg a második feleségével él, akit kétszer is elvett. Tőle született két gyermeke is, fia, a 36 éves Kristopher, és lánya, aki október 17-én töltötte be a 32-t. Érdekes, Bianca bevallása szerint szülei akarata ellenére utálta a küzdősportokat, azt tervezte, gyorskorcslyázóként jut majd ki az olimpiára. De egy sérülés megakadályozta ebben. Apja aztán felkarolta őt és több filmjében is szerepet kapott, de már nem csak színésznőként, producerként is dolgoznak együtt. A lány 25 évesen tűnt el és kezdte kerülni a reflektorfényt, akkor döbbenetes fotókat készítettek róla - mindent tudott szinte, amit az apja.

Egy ideje a közösségi oldalakat hódítja meg, pikáns képeitől megőrülnek a netezők. Lehet, az apja is, csak másképp! 

Fotók: Bianca nem igazán szégyenlős - 30 évvel fiatalabb az apjánál
  • Jean Claude Van Damme és családja
  • Bianca Bree
  • Bianca Bree
  • Bianca Bree
  • Bianca Bree

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra