Szilánkosra tört Németh Kristóf orra - a szomszédja támadt rá

“Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b..i” - mondta az újdonsült szmszédja Németh Kristófnak, majd egy jól irányzott ütéssel orrba vágta. Renőrségi ügy lett, a színész kórházba került.

Először költözött Pestre főiskolásként a fiatal Németh Kristóf, aki az ATV #Bochkor című műsorban épp ezekben a pillanatokban mesélte el a történetét. Egy este épp buliba készült a haverjával, amikor az egyik szomszédja rátámadt. "Utánam lépett és ezzel a felkiáltással, hogy “Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b..i” és egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat, meg az arcomat” - emlékezett Kristóf a Naphire.hu-nak, majd hozzátette: “Ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt.”

A színész orra 4 és fél centi elmozdult, a kórházbóll saját felelősségére ment haza, a saját orvosa tette helyre. Majd újabb műtétek következtek. A pukli azonban azóta is látszik, és így, az "új" fizimiskájával lett ismert színész. A #Bochkor vendége Ábel Anita, Jakupcsek Gabriella és Bárdosi Sanyi.

Címlapfotó: Youtube/ATVMagyarország

24 óra