"Micsoda test!" - Jude Law 26 éves fiáért megőrülnek a nők, de... - Fotók

Méltó utódja lett Jude Law-nak - a saját fiáért már most megőrülnek a nők. Pláne, amióta megjelent az első közös sorozatuk, amelyeket azóta újabbak követtek.

Az 50 éves Jude Law máig az egyik legsármosabb férfi és színész a földkerekségen, így nem csoda, hogy a hódításai szinte mind kiderültek az élete során. A lista tekintélyes és a minőség miatt sem panaszkodhatna a színész, az első nagy szerelem azonban örökre emlékezetes marad. A színész a Shopping című sorozat forgatásain ismerkedett meg Sadie Frosttal, akivel 1997-ben össze is házasodtak. Hat évig alkottak egy párt, három közös gyermekük született: két kislány, Ruby Law, és Iris Law.

A legidősebb pedig egy fiú, Rafferty, aki mára apja klónja lett! Látványától is leizzadnak a nők...

via GIPHY

Jude Law-nak már nem kell aggódnia, a saját fia biztosan a nyomába lép majd. Igaz, nem feltétlenül a színi pályáról van szó. Rafferty próbálkozott már színészként, de egyelőre kudarcot vallott: néhány éve a Twist Olivér című klasszikus remakejében játszhatott, de a szakma szétszedte. Úgy tűnik, fiatal nők és lányok körében élő szexszimbólumként nyilvántartott srácot valamiért mégis vonzza a rivaldafény. Ráadásul a Hollywood-i hírességek is felfigyeltek már rá: emlékezetes, egy ideig Rita Ora-val kavart.

Rafferty Law tekintete perzsel, teste ropogós, neve világszerte jól cseng - a képei pedig megvadítják a nőket! De van egy rossz hírünk...

FOTÓK: brutál szexi és kiköpött apja - Ez a lány rabolta el Raff szívét
  • Jude Law gyerekei
  • Jude és Rafferty
  • Jude és Rafferty
  • Raff Law
  • Raff Law

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra