Kim Kardashian az év photoshop bakiját követte el - "Több sebből vérzik ez a test" - Fotók

Úgy tűnik, nincs új a nap alatt: Kim Kardashian vagy képtelen megtanulni, vagy már nem is akarja a photoshop tökéletes használatát. Lassan már egy emberre sem hasonlít.

Annyira tökéletesítették már a retusálást, hogy akár egy disszertációt is írhatnának róla. Már csak arra kellene ügyelniük, hogy ne bukjanak le folyton a röhejes bakijaikkal. Persze, a Kardashian-Jenner család tagjairól van szó ismét, akik multimilliárdosok lettek a pózolásból. Még így is, hogy a napnál is világosabb, az a fajta tökéletesség, amit a közösségi oldalakon képviselnek, nem valós.

Most épp Kim Kardashianon röhög a világ - ez a photoshop baki az ő szintjén nem férhetne bele!

via GIPHY

Feszesre edzett lapos hasával pózol a tükör előtt a luxus fürdőszobájában a 42 éves milliárdos realitysztár. Kim Kardashian egy apró bikiniben lőtt szelfit, amit szombaton meg is mutatott a világnak. Cunamiként érkeznek a like-ok milliói ezekre a tartalmakra az oldalán, ám most hiba csúszott a számításába: amint az első rajongó kiszúrta az ordító bakit a képén, egyre többen kezdték el a képet közelebbről is megvizsgálni. Az eredmény: lesújtó. Kim Kardashian photoshop bakiját nehéz lesz idén überelni, s ha jobban belegondolunk, így már nem is igazán egy emberre hasonlít a leginkább.

Te is kiszúrod elsőre? Sokan felháborodnak, hogy így lehet valakiből milliárdos!

KÍNOS KÉPEK: Kim Kardashian fotóin a vak is látja, hogy photoshop
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Kim Kardashian photoshop

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra