"Viselkedni tudni kell" - Kiderült, mit üzent Szabó Zsófi Tatár Csillának

Összeugrasztotta a sajtó Tatár Csillát és Szabó Zsófit a Glamour-gála apropóján. Kiderült, mi történt utána.

Volt, aki “a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített barinőjével, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt" - többek közt így jellemezte a Glamour-gálán történteket egy posztban Tatár Csilla. Miközben Szabó Zsófi épp olyan fotót posztolt a rendezvényről, hogy rá is illett a leírás. A bulvárlapok rá is húzták az egészet. Csilla az ATV #Bochkor műsorban beszélt arról, mi történt ezt követően.

“Szegény Szabó Zsófi volt, aki előtte pont kitett egy ilyen Insta-sztorit, mint amiről én írtam és az egészet ráhúzták. Pedig azt se tudtam, hogy ott volt a Zsófi, nem is találkoztam vele, nem is láttam az Insta-Storyját” - mesélte a műsorban a Naphire.hu információi szerint Csilla. “Viselkedni tudni kell, még egy ilyen gálán is. De egyszerűen a tömeg alig várja, hogy valakin elverje a dühét. És most ebben az esetben ez a Zsófi volt” - vonta le a tanulságot. A lapnak végül elárulta, azonnal üzenetet írt Zsófinak.

“Megnyugtatott, hogy látta, hogy az újságok ollózták csak össze ezt az egészet” - mondta a Naphire.hunak Csilla. Az ATV #Bochkor vendége lesz ezen a héten még Lakatos Márk, Hargitai Bea és Szécsi Zoltán is. A műsor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarorszag

24 óra