210 centis kosársztár exével jött össze Leonardo Dicaprio - Szokatlanul idős "lányka" - Fotók

Havonta érkeznek az újabb hírek az Oscar-díjas színész magánéletéről, azáprilisi hódítására alig három napot kellett várni. Ciki, vagy nem - egy amerikai profi kosaras exét fogta ki magának.

48 éves korára végre benőtt a feje lágya? Alig egy hónapja tettük fel a kérdést, amikor kiderült, hogy az évek óta kizárólag huszonéves lánykákkal randizó és járó Leonardo Dicaprio egy 28 éves modellel jött össze. A színész Párizsban bukott le, a saját maga szervezett partyra ment vele egy hölgy és együtt is távoztak onnan. A dolog pikantériája, hogy egy kétgyermekes anyukáról volt szó, aki egy focistának szült két gyereket, Dicaprio előtt pedig állítólag a PSG sztárjával, Kylian Mbappéval kavart. 

De amúgy meg mindegy is már, hiszen a színész most ismét új nővel bukott le!

Újra szerelmes Leonardo Dicaprio, és bár általában ezt a kifejezést havonta használni eléggé túlzó lehet egy emberre, a színész esetében ez teljesen normálisnak hat. Amennyi fiatal nővel lebukott már az elmúlt évtizedek során, azt összegezni is képtelenség lenne. És hányan lehetnek olyanok, akikre sosem derült fény? Nos, a friss hírek most ismét egy szokatlanul idős nőről szólnak, aki maga is tévésztár, ráadásul a magánéletével is rendre szerepelt a sajtóban. Ő ugyanis az amerikai profi kosárliga, az NBA egyik ikonikus, 2010 centis sztárjának menyasszonya volt. 

A 28 éves nő és Leo kapcsolatára máris több bizoníték előkerült!

FOTÓK: ez a 28 éves műsorvezető DiCaprio új csaja!
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonarod Dicaprio csaja
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonardo DiCaprio
  • Leonardo DiCaprio

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra