Megdöbbentő bejelentés: két nővel él együtt a Rex felügyelő sztárja - Fotók

A híres tévés zsaru most a Bunte.de-nek adott intejúban árulta el élete nagy titkát: egyszerre két nőt szeret, sőt, együtt is él velük.

Gedeon Burkhard elmondása szerint egy hosszú, monogám kapcsolat után találta meg a beteljesülést, és azt is elárulta, hogy alakult ki ez a különös hármas. "Most nem én vagyok az a nagymenő, akinek két felesége van. Ez egy igazi hármas kapcsolat, nem csak szexuálisan, hanem minden szempontból kiegyensúlyozott és mély kötelék" - mondta az 53 színész a Bunte.de-nek. S hogy ki a két nő, aki lángra lobbantotta a szívét? Ez sem maradt titokban.

Íme a színész és párjai, Sasha (balra) és Ann-Britt (jobbra):

Fotó: Profimedia/RedDot

A 33 éves Ann-Britt Dittmar a németországi Passauból származik, és egy textilipari cégnál dolgozik marketingvezetőként. 2019-ben az Instagramon ismerték meg egymást, és szerettek egymásba. Korábban ő is mindig monogám kapcsolatban élt. És a színésznek köszönhetően ismerkedett meg a "hármas felállással" - Gedeon akkor ugyanis épp nyitott kapcsolatban élt. De alig két éve aztán felállt a tökéletes módszer, akkor csatlakozott hozzájuk a 29 éves ukrán Sasha Veduta. A vegyész még a háború előtt költözött Berlinbe és neki volt már tapasztalata ilyen különös párkapcsolat terén. Utolsó szerelmével öt évig volt együtt, ebből az utolsó három évet hasonlóan töltött.

Ann-Britt, Gedeon és az édesanyja, Elizabeth - egy fedél alatt élnek:

Fotó: Profimedia/RedDot

S ha ez a sztori így még nem elég különleges, akkor hozzá kell tennünk: egy negyedik lakója is van a sztárhármas berlini otthonának. Miután a színász édesapja meghalt, ő odaköltöztette az anyját magukhoz. Azt mondja, anyja, Elizabeth eleinte furcsának találta, de ma már szinte ő is szerelmes fia mindkét barátnőjébe. Gedeon a lapnak azt is elmondta, egy Tinder randipartnere vitte el egy klubba, ahol a kapcsolatok alternatív formáival kísérleteznek és nagyon hamar belejött a dologba.

Gedeon azt is hozzátette: ha Ann-Britt, vagy Sasha újra szerelembe esne, akármennyire is fájna neki, hagyná őket elmenni.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

 

24 óra