Így néz ki 64 évesen, rövid hajjal a Dallas Lucy-je - Fotók

45 éve már, hogy megismerte a nevét a világ, a 19 éves fiatal színésznő egy életre híres lett. Nemrég már a 64-et töltötte.

1978-ban került képernyőre és indult világhódító útjára a Dallas című amerikai sorozat, amely ezt követően 14 éven át futott hatalmas sikerrel. Magyarországra 1990. decemberében érkezett meg, és gyakorlatilag az egész országot megbabonázta. Jock, Jockey, Bobby, Pamela, Samantha és Ellie mellett azonban volt még valaki, aki miatt férfiak milliói ültek le minden héten a tévéképernyő elé: Lucy Ewing. A szerepet egy fiatal, dúskeblű lány, Charlene Tilton kapta meg.

via GIPHY

A fiatal színésznőnek nem ez volt az első szerepe, korábban is szerepelt kisebb sorozatokban, az első mozifiljét viszotn már egy bizonyos Jodie Foster oldalán játzshatta. Majd jött a Dallas. Miután világhírű lett, a zenei karrierjét is beindította, igaz, első lemezét csak 1984-ben adta ki, a „C'est La Vie” című dal pedig nem csak Amerikában, de Európában is sok helyen sláger lett. A Dallas után keresett reklámarc volt, de más sorozatokban is vendégszerepelt, mint például az Egy rém rendes család-ban. És bár azóta is rendre kap szerepeket, a Dallas máig a leghíresebb.

Decemberben a 64-et töltötte, kétszer vált el - így néz ki ma Lucy!

FRISS KÉPEK: így néz ki a Dallas Lucy-je ma!
  • Charlene Tilton Lucy Ewing
  • Charlene Tilton
  • Charlene Tilton Lucy Ewing
  • Charlene Tilton

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra