Váratlan vallomás: Németh Kristóf két babáról és csodáról beszélt

Felesége gyerekkori álma valósul meg - mondta az ATV #Bochkor felvétele után a Naphire.hu-nak Németh Kristóf.

A hét egyik legfelkapottabb híre lett: Németh kristóf harmadszor is apa lesz. Az ATV #Bochkor című műsorban erről is mesélt a Fórum Színház igazgatója. Sőt, a felvételt követően a Naphire.hu-nak azt is elárulta, bizonyos értelemben egy különleges csoda valósul meg, hiszen két baba is úton van. "Az egy különleges csoda még, hogy az én feleségem és az ő nővére  gyerekkoruktól arról álmodtak, hogy egyszer majd úgy fognak élni, hogy egymás melletti házakban boldogan élnek a férjeikkel és egyszerre jönnek majd a babáik is. Ez az álom most valóra vált: mert úgy vagyunk telekszomszédok Szentendrén, hogy mindketten egyszerre estek teherbe és mindkét családba most érkezik a harmadik gyerek" - mondta Kristóf.

Az ATV sikerműsorában ugyanakkor a humorát is megcsillogtatta, amikor a műsorvezető megkérdezte a babával kapcsolatban, "hogy csinálta?", a színész csattanós választ adott.“Szerdai nap volt, egy borongós szerda délután. Kiderült, hogy megy tovább a CSOK. Levente az oviban volt, mi otthon, esett az eső, kártyázni meg nem szeretünk” - nevetett a színész és vele együtt természetesen a publikum is.

Az ATV #Bochkor vendége lesz még vasárnap este 20:50-kor Görög Zita, Risztov Éva és Szécsi Zoltán is a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Instagram/nemeth.kristof.hivatalos

24 óra