Végstádium: drámai képek a Bűbájos boszorkák sztárjáról - Fotók

Nyolc éve jelentette be, rákos, majd két évvel később örömmel újságolta: gyógyulófélben van. Shannen Doherty ráadásul a rajongóit is beavatta a betegséggel folytatott harcába. Most sokan aggódnak.

Shannen Doherty megdöbbentette a világot, miután 2015-ben bejelentette, rákos. A gyilkos kór ellen folytatott harcába ráadásul a világot is beavatta, a közösségi oldalára rendszeresen posztolt képeket az állapotával kapcsolatban. Az 51 éves színésznő aztán 2020-ban sokkolta újra a világot, a betegsége visszatért. Az orvosok sem jóval biztatták, ő azonban azóta is hitt a telje sfelépülésben. Igaz, egy-egy interjúban már ő maga is úgy fogalmazott, hogy miylen álmai, vágyai maradtak már csak az életre. 

Most talán okkal aggódik érte az egész világ.

via GIPHY

A színésznő az elmúlt hónapokban már a közösségi oldalain sem úgy viselkedik, mint megszokhatták tőle. Számos, a betegsége során posztolt fotóje eltánt az oldaláról. S míg korábban a kemoterápiás kezelsek alatt is bátran mutatkozott a nyilvánosság előtt, hogy másoknak erőt adjon, most már hosszú hetek telnek el a bejegyzései között. Legutóbb január elején mutatta meg magát, paparazzik december elején csípték el - a róla készült képek nyugtalanítják a rajongóit.

Shannen Doherty az életéért küzd...

Végstádiumos beteg a népszerű színésznő - megrázó képek!
  • Shannen Doherty
  • Shannen Doherty betegség
  • Shannen Doherty
  • Shannen Doherty betegség
  • Shannen Doherty betegség

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra