Tönkretették a drogok a Terminátor egykori gyereksztárját - Így néz ki 45 évesen - Fotók

Máig leghíresebb szerepe volt a fiatal John Connor karaktere, a Terminátor filmeknek köszönhetően világhírű lett. Így a bukásának is szemtanúja lett mindenki: erőszak és drogok.

Hihetetlen, több mint 30 éve már, hogy Edward Furlong nevét megismerte a világ, akkor úgy tűnt, hogy fényes hollywoodi karrier előtt áll a rendkívül sármos srác. A Terminátor filmeket aztán újabb legendás filmek követték: az "American History X" (1998) és a "Detroit Rock City" (1999). És az újabb elismerések és sikerek. De Edwardnak nem sikerül megvalósítania a Hollywood-i álmot, a nagybetűs sztárélet messzire elkerülte. Aztán persze törvényszerűen érkezett a mélyrepülés.

Az egykori gyereksztár nemrég újabb lehetőséget kapott - filmet forgatott.

via GIPHY

A 45 éves férfi néhány hónapja a brit DailyMailnek adott interjút, és felfedte lelke nagy titkait is. "Nagyszerű érzés újra a forgatáson lenni, ráadásul tisztán" - mondta, és már ez a mondat sokat elárul az elmúlt évtizedekről. Nemrég például új fogsort is kapott, hiszen az éveken át tartó drogozás gyakorlatilag mindet tönkretette.  "Valahányszor belenéztem a tükörbe, belehaltam, mert eszembe jutott, hogy mit tettem azokban az években" - magyarázta.

Az egykori gyereksztárról megrázó képek készültek az elmúlt években - és most néhány friss is!

Megrázó képek: így néz ki 45 évesen az egykor sármos gyereksztár!
  • Terminátor
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong
  • Edward Furlong

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra