Önvédelmi okokból nem a saját nevén szólítja egymást Szandi és Bogdán Csabi

"El sem tudom képzelni, hogy Csabinak szólítsam, vagy ő azt mondja nekem, hogy Szandi. Az olyan nagyon furcsa lenne" - magyarázta az énekesnő a Naphire.hu-nak.

Csibisz és Gizi - így nevezi egymást Bogdán Csabi és Szandi. A meglepő információ az ATV. #Bochkor című műsorból derült ki, a sztárpár az okokról a felvételt követően a Naphire.hu-nak mesélt. “Szerintem azért lettem Gizi, meg güzü Gizi mert amikor ’94-ben 18 évesen életemben először elvitt Csabi síelni, annyira jól ment, hogy aznap délután én már a fekete pályán csúsztam. Megállni még nem tudtam, de száguldoztam és mindig én lettem az első. Akkor ragadt rám ez a név” - magyarázta a Naphire.hunak, férje pedig azt is elmondta, miért használják ezeket a neveket nyilvánosan.

“Ha bárhol azt mondtam, hogy “Szandi, Szandi”, akkor rögtön mindenki odafigyelt. Aztán kitaláltuk, ha azt mondom, hogy Gizi, akkor azt mondják: Pedig hogy hasonlít a Szandira. De akkor nem ő” - rántotta le a leplet a családi titokról Bogdán Csabi, akit a felesége csak Csibisznek hív. "Csibisz a Csaba átalakulása lett. Sokszor azt hiszik, csibész, ami lehet, igaz is, de nem csibész, hanem Csibisz. El sem tudom képzelni, hogy Csabinak szólítsam, vagy ő azt mondja nekem, hogy Szandi. Az olyan nagyon furcsa lenne” - magyarázta az énekenső.

S hogy hogyan történt Csibisz és Gizi eljegyzése? Vasárnap este 20:50-kor ez is kiderül az ATV #Bochor című műsorból, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Instagram/szandi_hivatalos

24 óra