32 éves lett, szemtelenül jóképű Mel Gibson fia - Fotók

Nem csoda, hogy Mel Gibsonhoz hasonlóan fia, Milo is igazi szívtipró hírében áll - elég rá egyetlen pillantást vetni, és minden új értelmet nyer! Legalábbis a nők szerint.

Oscar-díjat nyert rendezőként, Oscar-díjat nyert színészként, és Golden Globe-ja is van már. Az 1995-ben bemutatott A rettenthetetlen végérvényesen világhírnevet hozott az ausztrál származású Mel Gibson-nak, akit azért már évekkel korábban is jól ismert a szakma és a világ. Pályája azonban azóta is töretlen, legyen szó szerepekről, vagy rendezésről. A 66 éves sztár néhány hónapja Magyarországon tűnt fel, ahová forgatni jött. De számos szelfit készített azokkal, akik erre kérték őt és sikerült összefutniuk vele.

Most a fia mia beszédtéma ismét: a 32 éves Milo apja nyomdokaiban jár, és a nők érte is megőrülnek.

via GIPHY

Máig kevesen tudják, hogy a 67 éves színésznek, Robyn Moore-ral való első házasságából született egy fia, Milo Gibson, aki néhány hete már a 32-t töltötte. Az ifjú Gibson csupán néhány évvel ezelőtt tűnt fel a nyilvánosság előtt, amikor 2016-ban úgy döntött, hogy édesapja nyomdokaiba lép, és ő is színészi karrierbe kezd. Szerencséje van, hiszen a neve jól cseng Hollywoodban, ami a külsejét illeti, pedig apja kiköpött mása. Így nem meglepő: sármos külsejével minden nő szívét megdobogtatja.

De beszéljenek inkább a képek. Mutatjuk a fotókat!

Megőrülnek a nők Mel Gibson 32 éves fiáért - Fotók
  • Mel Gibson fia
  • Mel Gibson fia
  • Mel Gibson fia
  • Mel Gibson fia
  • Mel Gibson fia

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra