Megdöbbentő: ezért vesz rendszeresen élő pontyokat Cserpes Laura az áruházakban

“Nálunk ez állandó problémát jelentett” - magyarázta az ATV #Bochkor felvétele után. 

Az állatvédelemről beszélgettek Bochkor Gábor vendégei az ATV vasárnap esti műsorában, amikor az énekesnő egy nem szokásáról rántotta le a leplet. Vele elmondása szerint ugyanis többször előfordult már, hogy azért vesz meg élő pnytokat a szupermarketekben, hogy visszavigye őket a természetes élőhelyükre. “Ez gyakran előfordul, de nyilván nem minden alkalommal. Volt olyan, hogy ezeket a pontyokat így szépen egyesével megvettem és nem azért, hogy megegyem” - mondta a felvételt követően a naphire.hu-nak. 

“Amikor otthon voltam, Kapuváron, a Rábába engedtem el, vagy a Váti-tóba, amikor Budapesten, a Dunába” - tette hozzá, és azt is elmondta, a családjukban ez visszatérő probléma volt mindig. “Mindent hazavittem. Volt, hogy már iskolában voltam, amikor bement az anyukám a szobámba rendet rakni, és egy dobozban két kis macskát talált. Az utcáról vittem haza. Lehet, hogy ezért is mentek meg pontyokat néha” - folytatta az énekesnő a portálnak.

Az ATV #Bochkor című műsora vasárnap este 20:50-kor kerül képernyőre, a Heti Napló Sváby Andrással után. A vendégek közt lesz még Tornóczky Anita, Szécsi Zoltán és Lakatos Márk.

Címlapfotó: Instagram/cserpeslaura

24 óra