Részegen írt SMS-t Bochkor Gábor a magyar énekesnőnek, ez állt benne

A vasárnap este adásba kerülő #Bochkor vendége volt az a híres magyar énekesnő, aki augusztus 20-án nem mindennapi üzenetet kapott az ATV műsorvezetőjétől.

Lovász Laci, Bárdosi Sanyi, Ábel Anita és Pásztor Anna volt a vendége Bochkro Gábornak az ATV műsorában, utóbbi nem mindennapi titokról rántotta le a leplet. Azaz a naphire.hu beszámolója szerint Bochkor Gábor lehetett az, hiszen ő maga hozta fel a témát, kvázi műsorindítás gyanánt. “Mikor írtam neked részegen szerelmes vallomást?” - fordult oda Annához Bocsi, aki azonnal mondta a konkrétumokat.

“Augusztus 20-án. Egyszer csak érkezett egy üzenet, hogy “Szeretlek, Anna!”. Bocsitól, mondom: húha. De miért, vagy hogyan?” - magyarázta az énekesnő, a műsorvezető pedig nagyon határozott magyarázatot adott. Ő ugyanis a kollégáival a Márti dalát hallgatta épp. “Meghatódtam a dalon. Kint ültünk a kertben és akkor írtam az Annának, hogy szeretem!” - mondta.

A műsorban az énekesnőről meztelen képek is előkerülnek, ő pedig azt is elárulja, miért mondott köszönetet nyilvánosan a testének a közelmúltban. A #Bochkor szezonnyitó adása vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással után, 20:50-kor kerül képernyőre az ATV-n.

Címlapfotó: Instagram/retroradiamagyarorszag

24 óra