"Mi ez a láb?" - Ismét Khloe Kardashian photoshop bakiján röhög a világ - Fotók

Ő az a Kardashian-családból, aki a leggyakrabban hozza kellemetlen helyzetbe magát a manipulált képeivel. Vagy, ha nem ő, akkor a dadusa. Vagy a műsoruk. Vagy mások. 

Híres testvéreihez hasonlóan a 38 éves Khloé Kardashian is imádja agyonsminkelt és retusált képeken mutogatni magát a közösségi oldalán. Vele kapcsolatban szinte hetente írhatnánk is olyan cikkeket, épp mivel lőtt túl a célon. Három éve jött az igazán nagy átalakulás: miután egy pár hónapra látzólag eltűnt az éterből, egy csapásra mintha egy másik ember jelent volna meg Khloéként. A csoda azonban nem sokáig tartott, a retus nélküli arca hol a tévében, hol mások közösségi oldalán, hogy a dadusa fiókjában tűnt fel.

Most egy címlapsorozat miatt lett nevetség tárgya!

El tudjuk képzelni, milyen nehéz lehet Khloe élete, gyaníthatóan egy ilyen címlapfotózás után napokig, sőt, hetekig egyeztethet a fotóssal, mit hogyan szeretne látni. Volt már korábban, hogy alien ujjakat photoshopoltak neki, de olyan is, hogy gyermeke dadusa filter nélkül tette ki őt az Instára. Az igazi mélyütés meg a saját realityshowjuk volt, amiben igencsak másképp jelent meg, mint az ott készült promóképeken.

Most egy újabb gyöngyszemmel bővült a bakik listája - élő lábtörlő lett Khloe emiatt a sorozat miatt!

Kínos képek: állítólag Khloe Kardashian van ezen a címlapon - De mutatjuk a valóságot!
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe és dadusa

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra