Szakított a magyar sztárpár? A közös fotókat mindketten törölték

Eltűntek a közös képek, a gyönyörű anyuka furcsa magyarázatot adott a Blikknek, hogy miért.

Szakított Sáfrány Emese és Inti? A Blikk szúrta ki, hogy a pár oldalairól eltűntek a közös képek. Ugyanakkor a megkeresésükre az anyuka mindenkit megnyugtatot. Már, akit feldúlt volna ez a hír. "Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből" – mondta a lapnak, hozzátette: már nem akarja ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint régen.

"Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat" – jelentette ki Emese.

Így viszont Emesének a legfrisseb párkapcsolati képe az exével készült a lapján: április elején a szakításukat jelentették be vele.

Címlapfotó: 123rf.com/illusztráció

24 óra