Összeboronálták Csutival, végre megszólalt a tehetségkutató nyertese - Fotók

A naokban derült ki, hogy babát hord a szíve alatt, miközben néhány hónapja Csutival boronálták össze. A TV2 tehetségkutatójának nyertese az atv.hu-nak nyilatkozott.

Az elmúlt évek egyik legmeglepőbb, lehgfordulatosabb és legváratlanabb szakítása volt Kulcsár Edina és Csuti különválása. Miután bejelentették egy közös posztban, három nappal később Edina máris felvállata új szerelmét, G. W. M.-et. Azóta már babát is vár tőle. Volt párja, Csuti azóta egy gyönyörű influenszer volr együtt néhány hónapig, majd Szorcsik Vikivel boronálták össze. De márciusban egy fiatal énekesnővel is a címlapokra került, 

Akkor ugyanis a Pesti TV egyik műsorának volt a vendége a Star Academy nyertese, Szőcs Reni, akit a műsorvezető váratlanul Csutiról is faggatni kezdett.  "Az énekesnő azonban csak hebegett-habogott, azt mondta, erre nincs jó válasz, majd kérte, folytassák tovább a műsort." - írta meg márciusban a Bors. Néhány napja szintén ők közöltek interjút az énekesnővel, aki bejelentette: egy babát hord a szíve alatt. Párjával, Márkkal jövő tavasszal szülők lesznek. 

Az atv.hu megkeresésére most a Csutival való kapcsolatáról is megszólalt!

Szőcs Reni a hírportálnak elárulta, Améliának hívják majd a kislányukat, párja pedig egy rendkívül megértő férfi, a véleményét elmondja neki kendőzetlenül, ugyanakkor nem féltékenykedik és mindenben támogatja őt. A Csutival kapcsolatban szárnyra kelt pletykákat is így kezelte. "Csutinál tudtuk, hogy egy rossz reakció szülte az egész találgatást, ezért lett a pletyka. Márk is ismeri őt egyébként, szó sem volt köztünk semmiről" - mondta az ATV-nek Reni.

Címlapfotó: Instagram/csut.i

24 óra