Se ruha, se más: de mi történik Madonnával? - Fotók

Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát - tartja a mondás. A jelek szerint a 64 éves Madonna is így gondolja.

Erős smink, szélsőséges filterek, sok villantás és meztelen bőr. Madonna túl a hatvanon is azon töri magát, hogy bebizonyítsa a világnak, egy nyugdíjaskorú nő is lehet szexi. A követőit naponta lepi meg valami bizarr, vagy pikáns tartalommal, mintha csak karrierje fénykorában, a 90-es években létezne. Nemrég épp egy félmeztelen fotóval lepte meg a rajongókat, amit az Insta Story-ba töltött fel, de pontosan tudta, ez a kép körbejárja majd a világot és soha többé nem tűnik el.

Ami biztos: akiknek nagyon fiatalok, vagy nincsenek képben Madonna életével és munkásságával, egy percig sem gondolnák, hogy a popdíva már 64 éves. Ennek elsősorban azok a plasztikai beavatkozások a felelősek, amelyeken az énekesnő átesett eddigi élete során. A rajongók és a plasztikai sebészek is meg vannak győződve arról, hogy az arcát már többször megoperálhatták, hogy fiatalabbnak tűnjön. És a mellműtétre is sokan fogadnának, pláne a friss fotója alapján...

Mindenesetre a közösségi oldalon posztolt fotói alapján egy elég széles réteg elfordult tőle. "Szégyen látni, mivé vált" - írta egy rajongója az Instagramon, míg egy másik: "Sajnálom, de ez már nem Madonna".

Címlapfotó: Instagram/madonna

24 óra