Gurulós bőrönddel ment a díjátadóra Köböl Anita - Háromgyerekes anya az év cégvezetője

A sikeres cégvezetőket díjazták a nyolcadik Bizalom Gálán, Köböl Anita nem mindennapi ruhában lopta el a showt.

Zsúfolásig telt meg a Corinthia Hotel nagyterme, ahol a Bizalmi Kör Vezetői klubja által rendezett díjátadón nyolc kategóriában adtak át elismeréseket. Az eseményen számos hazai híresség is tiszteletét tette, Liptai Claudia a férjével, Pataki Ádámmal érkezett, de a cégvezetők közt feltűnt az olimpiai bajnok edző, Shane Tusup is.

Köböl Anita, a díjátadó műsorvezetője egy gurulós bőrönddel érkezett az eseményre, a kezdésre olyan elegáns ruhában került elő az öltözőből, hogy a beszámolók szerint el is lopta a showt. Hatalmas ünneplés és taps közepette hét kategóriában adtak át díjakat, az Év Női Cégvezetője díjat példáu Ruff Gabriella kapta, aki a gála végén is nehezen hitte el ezt. ”A cég vezetése mellett komoly kihívást jelent a klasszikus női szerepekben való helytállás. Három gyereket nevelek, háztartást vezetek. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a vállalkozói lét mellett tettem le a voksom" - mondta, és azt is megsúgta, a siker a leginkább a kollégáriól szól, akiknek a hétfői céges karácsonyon mesélte csak el a dolgot.

A Leader Of The Year nyertese idén Juhász Attila, az Újház – Piramis Kft. cégvezetője lett. Az üzleti példaképnek választott cégvezető kétszer is teljesítette az Ironman versenyt, amelynek során az indulók 3,8 kilométert úsznak, 180 kilométert bicikliznek és 42 kilométert futnak „Csillogó szemmel álltam a színpadon – és bár sokszor beszélek emberek előtt -,  bizony ezúttal nehezen találtam a szavakat. Ez a díj a visszaigazolása annak, hogy amit vezetőként képviselek, az jó" - mondta.

Címlapfotó: Instagram/kobol.anita

24 óra