A hírek közt látta a férjét mással csókolózni - 20 év után válik a színésznő

Közel 20 év házasság után jelentette be a hollywoodi sztár, elválik a férjétől. A férfi egy másik nővel fotózták le intim helyzetben.

2003-ban házasodtak össze, közös gyermekeik is születtek, de most mindennek vége. Az 50 éves Toni Collette és férje, Dave Galafassi egy közös közleményben jelentette be, hogy válnak. Ami pikánssá teszi a történetet, hogy mindezt csak azok után, hogy a férfiről paparazzi képek jelentek meg, amint egy másik nővel vív vad csókcsatát a tengerben. A színésznő szerdán osztotta meg a közös közleményt az Instagram-oldalán.

A hatodik érzék és A család kicsi kincse sztárjának bejegyzése azonban tartalmaz egy olyan elemet, ami miatt sokan háborognak. Ő ugyanis most, utólag azt sugallja, mér régen külön éltek a férjével. "Hosszú különélés után méltósággal és hálával jelentjük be, hogy elválunk" - kezdték a közös nyilatkozatot, amelyet egy "Peace & Love" feliratot formázó virágcsokor képével posztolták. "Döntésünkben egységesek vagyunk, és egymás iránti folyamatos tisztelettel és törődéssel válunk el egymástól" - folytatják.

A bejelentés véletlen épp azután érkezett, hogy a DailyMail képeket közölt a tengerben egy más nővel pancsoló dobosról. Azóta kiderült, a 41 éves csontkovács, Shannon Egan a szerencsés nő. Látszólag a kapcsolatuk már régóta tarthat.

És mindez akkor más dolgokat is megmagyaráz. Toni Collette december elején tért vissza az Instagramra, épp a szülinapján. Az 50 éves színésznő egy olyan képet posztolt, amelyen egy "Boldog születésnapot" bögrét tart a kezében, és mosolyogva néz ki egy régi busz ablakán. A poszt alatt a színésznő azt írta: "Visszatértem. Helló világ. Szeretlek."

Címlapfotó: Instagram/toni_collette_official

24 óra