"Mit csináltál az arcommal?" - Adele-t sokkolta rajongója közös szelfivideója

A koncertjein Adele egy mikrofonnal a kezében sétál be a rajongók közzé, hogy bezsélgessen is velük. Az egyik legutóbbi fellépésén egy fiatal nőhöz is odalépett, aki azonnal be is indította a kameráját, hogy egy szelfivideón örökítse meg élete pillanatát. 

A rajongó a Los Angeles-i playmate, Jamy G volt, aki könnyekig meghatódott, amikor Adele odalépett hozzá. Az Instagramján így osztotta meg a felvételét: "Milyen gyönyörű pillanat Adele és köztem. Szidott engem, és én imádtam. Szó szerint elakadt a szavam!". Azt persze már nem tette hozzá, hogy az énekesnő gyakorlatilag azonnal nekiesett, amikor meglátta a felvételt. A lány ugyanis egy brutális szűrővel rögzítette az egészet ő és Adele is felismerhetetlen lett rajta.

"Mit csináltál az arcommal? Vedd le azt a szűrőt az arcomról. Miért használsz ilyen szűrőket? Mi nem így nézünk ki, szerelmem" - ripakodott a lányra az énekesnő.

A videó futótűzként terjed a neten, milliós megtekintésnél jár. A netezők pedig egyértelműen Adele pártján vannak. A természetesség cool - mondják.

Címlapfotó: Instaram/ilovejamyg

24 óra