Négy évig titkolta: ez a modell Robert Pattinson szerelme - Fotók

Négy éve rejtegették ezt a szerelmet, eljött az idő, felvállalták...

Sokáig próbálták titokban tartani és sikerrel is jártak. Négy éve vannak együtt, ezidáig senki nem tudott róla. Pedig az Alkonyat filmek sztárja fülig szerelmes, ráadásul nem akárki rabolta el a szívét. A 36 éves Robert Pattinson a hétvégén a vörös szőnyegen jelent meg a szerelmével, jókora meglepetést okozva. A 30 éves modell Suki Waterhouse is majd kibújt a bőréből. Ez a szerelem négy éve tart és még mindig lángol.

A Dior luxusmárka nem akárhová invitálta meg a vendégeit a hétvégén. Az egyiptomi Gizában, a csillagos égbolt alatt, a kivilágított piramisokkal a háttérben tartották a rendezvényüket. Romantikusabb helyszínt keresve se találhattak volna Pattinsonék ennek a szerelemnek, igaz, a márka jövő évi ősz-tél kollekciója elől biztosan ellopták a showt. De megérte: Pattinsont nem is nagyon láttuk még így mosolyogni.

A szerelmesek szinte el sem engedték egymás kezét. "Ami közöttük van, az különleges, és a kötelékük megbonthatatlan. Mindketten ugyanazt akarják az életben - összeházasodni és családot alapítani" - mondta egy bennfentes a Hollywood Life-nak nemrég. Hiába, az időzítés. Amikor Suki Bradley Cooper párja volt, még nem érezte készen magát a családalapításra, talán ezért is romlott meg a kapcsolatuk. Bradley két évvel később apa lett, Irina Shayk egy kislányt szült neki.

Nos, a jelek szerint Pattinson is révbe ért. És nem Kristen Stewart volt számára az igazi...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra