"Mi ez a cipő?" - A rajongók sem ismerik fel smink nélkül az Agymenők Pennyjét - Fotó

Az ő terhességével ért véget 2019-ben az Agymenők című sorozat, a Penny-t alakító színésznő nemrég jelentette be, tényleg babát vár. Friss képei mégi sokkolják a rajongóit.

2007-ben indult és tizenkét évadon át szórakoztatta az egész viágot az Agymenők című sorozat, aminek az utolsó epizódját 2019. május 16-án mutatták be. A sorozat szerelmesei azonban azóta rendre találkozhatnak vele a képernyőn, hiszen több csatorna és szolgáltató vetíti azóta is. De friss részek már nem készülnek, így maradnak az emlékek, meg a számtalan díj, amit a sorozat és a főszereplők bezsebeltek. Apropó emlékek: a férfiak többségének a már az első epizódban feltűnő pincérlány, Penny az egyik legszebb.

Ő költözik be a Sheldonékkal szemben lévő lakásba...

via GIPHY

A Penny-t aakító színésznő, Kaley Cuoco a napokban töltötte be a 37-et, és mint ahogyan az néhány hete kiderült, rövidesen édesanya lesz. Alig két hónapja az Instagramon egy közös képsorozatot posztolt párjával, Tom Pelphreyvel, amelyekkel az elmúlt hetek titkáról rántották le a leplet: bővül a családjuk. Akkor már az is kiderült, egy kislányt hord a szíve alatt. A színésznő és a párja idén tavasszal ismerte meg egymást, azaz egész gyors a tempó. Néhány napja ünnepelték a színésznő szüéinapját, nem mindennapi képek érkeztek onnan, de Penny most más miatt virít a címlapokon:

A róla készült paparazzi képeken a rajongói sem ismerik fel!

Megdöbbentő képek: fura cipő, smink nélküli arc - Íme a várandós Penny
  • Kaley Cuoco
  • Kaley Cuoco
  • Kaley Cuoco
  • Kaley Cuoco

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra