Gyilkos kór: nem tudja, megéri-e a karácsonyt a háromgyerekes TV-sztár

2020 nyarán kapta a sokkoló diagnózist, majd megvádolta a csatornáját, ezért bontottak vele szerződést. Most megrázó interjút adott a háromgyermekes apa.

Haldoklik Jonnie Irwin. A 49 éves brit műsorvezető 2020 nyarán kapta meg a halálos diagnózist - nem sokkal a Channel 4 csatornán futó "A Place In The Sun" című ingatlanos műsor forgatása után. Szerinte azért nem hosszabbítottak vele szerződést, mert kiderült a betegsége. A tévésztár most drámai interjút adott a The Sun-nak. "Nem tudom, hogy ez lesz-e az utolsó" - mondta az ünnepekkel kapcsolatban, majd hozzátette: "Hazudnék, ha nem mondanám, hogy a karácsony nehéz lesz". Bár az ereje fogy, azt mondja, annyit szeretne itt lenni, amíg csak lehet és minél több időt szeret tölteni a feleségével, Jessica Holmes-szal és gyermekeivel, a 3 éves Rexszel, valamint a 2 éves Rafával és Cormacszal.

Az interjú egy pontján könnyek szöktek a szemébe. "Minden alkalommal, amikor valami igazán szép dolog történik velük (a három fiával - A Szerk.), ez a valami bekopogtat az ajtómra, és azt mondja: 'Ne izgulj túlságosan, mert már nem sokáig leszel itthon'. Akkor azt hiszem, nem fognak emlékezni rám, tényleg nem" - árulta el a szerető apa. Azt mondja, a gondolat, hogy ha meghal, a gyermekei egy napon nem fognak rá emlékezni, megszakítja a szívét. Ennek ellenére igyekszik nem elvezsteni az élni akarását.

Irwin a közösségi oldala alapján sokat utazik a családjával, rengeteg képet posztolnak közösen. A csatorna és a műsorgyártó egy közös nyilatkozatban pedig azt állította, mindent megtettek, hogy a férfi folytathassa a műsorát, de a produkciós cég nem tudott megfelelő biztosítási fedezetet biztosítani számára.

Címlapfotó: Instagram/jonnieirwintv

24 óra