Elfogatóparancsot adtak ki Molnár Gusztáv ellen - Kiderült, hol lehet - Fotó

Rágalmazás miatt körözi a rendőrség a Drága örökösök egykori sztárját.

Molnár Gusztáv az RTL Drága örökösök című sorozatában tett szert országos ismertségre, majd ezt követően főleg a magánéletével került a címlapokra. Az elmúlt hónapokban rendre botrányos hírek jelentek meg vele kapcsolatban, a szakítása, a gyermeke körüli hercehurcák miatt szerepelt rendre a sajtóban. Az utolsó hírek szerint az alkohol rabja lett, ami miatt   a házassága is megromlott, Vivien végül elhagyta őt és válnak.

A csinos felesége ráadásul azóta összejött a színész egy régi barátjával, ami valószínűleg újabb pofon volt Guszti számára. A színészről utoljára néhány nappal ezelőtt érkezett hír, akkor azt közölte, talált egy helyet, ahol egy évet tölt majd bent és megszabadul végre a függőségétől. Talán ezért is meglepő, hogy most a rendőrség honlapján került elő. Elfogatóparancsot adtak ki, körözik őt.

Fotó: Police.hu

A bejegyzés szerint egy rágalmazási ügy állhat a háttérben, azaz feltehetően nem jelent meg a bíróságon, és nem jelezte ennek az okát. Csak gyanítani lehet, ha a színész valóban egy elvonóra vonult be, akkor valószínűleg ezért nem kaphatta meg az idézést. De most, hogy nyilvános lett a körözése, felehetően önként jelentkezik majd a hatóságoknak, hogy magyarázatot adjon.

Címlapfotó: Instagram/molnar.gusztav

24 óra