Új szerelem Kim Kardashian után: ez a híresség Pete Davidson új párja - Fotó

Ismét kifogta a legszexibb Hollywood-i hírességet: Pete Davidson Kim Kardashian után nem akárkit csípett fel a friss hírek szerint.

Felrobbantak a híroldalak: kiderült, ki lehet méltó arra, hogy Kim Kardashian nyomába lépjen és Pete Davidson párja legyen. Az első pletykák azután merültek fel, hogy a rajongók a népszerű humoristát kézenfogva látták a közelmúltban szakító modellel New Yorkban. Most egy bennfentes meg is erősítette ezt az US Weekly nevű lapnak: Pete Davidson és Emily Ratajkowski egy pár. "Pete és Emily már néhány hónapja beszélgetnek" - mondta a forrás, hozzátéve, hogy "még nagyon korai stádiumban vannak, de mindketten nagyon kedvelik egymást".

A világ egyik legnépszerűbb modellje, Emily Ratajkowski idén júliusban jelentette be a válását Sebastian Bear-McClard, filmproducerrel - miután a pletykák szerint a férfi többször is megcsalta őt. A párnak egy éve született közös gyermeke, Sylvester Apollo Bear. Alig egy hónappal később, augusztusban Pete Davidson és Kim Kardashian kilenc hónapnyi randizás után szakított. Csak egy dolog furcsa: Emily alig két hete egy interjúban azt mondta, hogy egyelőre nem keresi a boldogságot, és "csak magára akar koncentrálni".

Az elmúlt hetekben a 31 éves modellt többször látták együtt Brad Pittel is, többek között egy előkelő párizsi étteremben is. Utólag kiderült, hogy csak barátok. Állítólag. Bár Emily állítólag belezúgott a népszerű színészbe. Ami érdekes még: a modell alig egy éve a Late Night With Seth Meyers című műsorban magyarázta el, miért van annyi nő oda Pete Davidsonért. "Szuper bájosnak tűnik. Sebezhető. Nagyon kedves. A körömlakkja fantasztikus. Jól néz ki! Nagyszerű! Jó kapcsolat az édesanyjával. Szeretjük őt" - áradozott.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra