A felesége megerősítette: öt év után válik az RTL sármos sztárja - Fotók

A kereskedelmi csatorna sorozatának egyik legnépszerűbb karaktere volt, majd feleségül vette az ország egyik legszexibb katonalányát.

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozata vele együtt indult el 2013. februárjában, a Marcit alakító fiatalember hamar magába bolondította a fél országot. Talán ezért is kaptak a szívükhöz olyan sokan, amikor alig 3 és fél évvel később a férfi bejelentette, távozik a képernyőről. “Rossz érzés, kicsit olyan, mint amikor annak idején feljöttem Pécsről, és bekerültem a sorozatba. Persze akkor meg sem fordult a fejemben, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának leszek főszereplője, és teljesen megváltozik az életem” - mondta a búcsúzásakor az RTL Klub híre szerint.

A Marcit alakító Kolozsváry Zsolt ezt követően visszaköltözött Pécsre és barberként helyezkedett el. Oda már vele együtt költözött egy gyönyörű, fiatal lány, Jennifer is, aki a fővárosi életét adta fel a szerelem miatt. Öt évvel ezelőtt össze is házasodtak és látszólag azóta is nagy békében, szeretetben éltek. A TWN.hu most megtudta: ennek vége. A modellként is népszerű katonalány egy ideje már nem a férje, hanem a saját vezetéknevén használja a közösségi oldalát, közös képet két és fél éve nem osztottak meg. Információink szerint a pár néhány hete szakított.

Megkerestük a gyönyörű katonalányt, megszólalt a kapcsolatukkal kapcsolatban!

FOTÓK: Ezt a gyönyörű nőt vette feleségül ÉNB Marci - megszólalt a szakításról
  • ÉNB Marci szakítás
  • ÉNB Marci szakítás
  • ÉNB Marci szakítás

Címlapfotó: RTL

24 óra