"Fúj!" - Vérfetőzéssel vádolják a lányával készült pikáns képei miatt Heidi Klumot - Fotók

Szexi és menő vagy kínos és pornográf? Nos, a jelek szerint nincs egyezség a kommentelők közt a 49 éves sztármodell és 18 éves lányának közös sorozata kapcsán.

Néhány napja indult el a kampány, máris hatalmas viharokat korbácsol világszerte. Heidi Klum fehérneműre vetkőzött egy márka kedvéért, amiben nincs is semmi különleges, ezúttal azonban a 18 éves lányával közösen mondott igent egy kampányra. Az ötlet megálmodója Heidi kebelbarátja, Thomas Hayo volt, aki az "anya és lánya közötti erős köteléket, de a feltétel nélküli szeretetet, barátságot és támogatást" szerette volna megmutatni ezzel a sorozattal.

via GIPHY

De ez az üzenet nem mindenkinek ment át. "Fúj, Heidi!" - írta Maureen Callahan a sztáranyukáróll a brit DailyMail híre szerint. Az írónő úgy látja, hogy a fehérneműreklám "újabb bizonyíték arra, hogy a divat világa nem ismer határokat". Sőt, szerinte a fotózásról készült film "pornósított", és a vérfertőzést is megemlíti a gondolatai közt. 

"Mit kell Heidi Klumnak bizonyítania? Érdekli, hogy a lánya járulékos veszteség lehet?" - teszi fel a kérdéseit, de durvábbakat is.

Íme a botrány okozó képek és videó!
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum

Címlapfotó: Instagram/intimissimiofficial

24 óra