Az 56 éves Janet Jackson már úgy néz ki, mint Jacko a halála előtt - Fotók

30 éve a zeneipar legjobban fizetett előadója volt, azóta gyakorlatilag szép lassan tűnt el a sztárvilágból. Friss képen megdöbbent a világ.

A Jackson-család legfiatalabb gyermeke volt, 7 évesen kezdett el énekelni, első lemeze pedig 16 évesen jelent meg. A nagy áttörést 1986-ban a Control című album hozta meg neki, akkor alig 20 éves volt csak. Janet Jackson karrierje aztán a 90-es években teljesedett ki, sorra adta ki a lemezeket, amelyekkel általában a sláger- és eladási listák élére került. Színésznőként is debütált, és az évtized második legsikeresebb előadója lett. Majd a 2000-es évektől szép lassan eltűnt...

via GIPHY

Néhány éve aztán nem mindennapi hírrel kerül telő: 2017 januárjában édesanya lett. Az énekesnő több, mint 30 kilót hízott a várandósság alatt, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy külseje gyökeresen megváltozott - írta néhány évvel később a Femcafe.hu. Bár karrierje kezdetén kifejezetten vékony lány volt, az idő előrehaladtával felszaladtak rá a kilók. Kisfia, Eissa Al Mana születése után 2017-ben aztán jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, most mégsem ezért került a címlapokra.

Friss képein megdöbbent a világ: a plasztikai műtétek után már úgy néz ki, mint a néhai Jacko a halála előtt.

Íme Janet Jackson friss képei! - Felismernéd 56 évesen?
  • Janet Jackson és Jacko
  • Janet Jackson
  • Janet Jackson

Címlapfotó: Instagram/janetjackson

24 óra