Aggasztó dolgot szúrtak ki Britney Spears félmeztelen videóján a rajongók - Videó

Abban már semmi meglepő nincs, hogy Britney Spears a meztelen képeit teszi közzé, most egy videója mégsem ezért kelt aggodalmat a rajongókban. Levágatta a haját.

Hónapok óta szabad ember, már férjhez is ment, a közösségi odalain mutatott akivitásai azonban egy kicsit sem lettek másak. Britney Spears a táncos, meztelen és megmagyarázhatatlan posztjainak is köszönhetően azóta már a fiai bizalmát is elvesztette, mindezek ellenére látszólag felhőtlenül boldog. Most épp egy luxusnyaraláson pihen férjével, és nem akármilyen lépésre szánta el magát.

Levágatta a haját - szerencsére ezúttal nem kopaszra!

via GIPHY

Britney Spears ismét félmeztelenül vonaglik a kamerák előtt, ezúttal a videójának van más, sokak szerint aggasztó apropója is. A 40 éves énekesnő levágatta a haját! Egy rózsaszín cowboy kalapban, hozzá illő tangában tekeregve a tengerparti fövenyen közölte mindezt a világgal és több mint 42 millió követőjével. Csoda, ha sokan a szívükhöz kaptak a bejegyzés láttán? Emlékezetes, kísértetiesen hasonló módon tudta meg a világ azt is, amikor kopasz lett.

"Levágtam az összes hajamat... Még nem akarom megmutatni" - írta a felvételhez, aztán mégis látszik belőle ez-az.

Íme az aggasztó videó: Britney megvált a hajkoronájától!
  • Britney Spears aktfotók
  • Britney Spears haja
  • Britney Spears haja
  • Britney Spears haja

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra