Drámai hír: amputálták a lábát az X-Factor nyertes énekesnőnek - Fotók

Már a következő koncertjeit tervezi, pedig csak néhány napja esett át a műtéten. Az énekesnő bejelentése sokkolja a rajongóit.

Népzenész együttesként, a férjével indult el a tehetségkutatóban és 2012-ben meg is nyerte azt. A Kölnből származó Sarah Nücken férjével, Steffen Brücknerrel alapította a Mrs. Greenbird nevű együttest, azóta is szépen éptették a karrierjüket. 2019-ben házasodtak össze, tavaly pedig megszületett az első közös gyermekük. Most azonban az ifjú édesanya sokkoló hírt közölt: amputálni kellett az egyik lábát.

Fotó: Instagram/mrsgreenbirdofficial

A 38 éves sztár szerdán a közösségi oldalán osztotta meg titkát a világgal. "Mint talán tudjátok, néhány nappal ezelőttig kórházban voltam. Amit nem tudtok, hogy a jobb lábamat amputálták" - írta, és az is kiderült, lelkileg fel tudott készülni rá, hiszen 40 műtét van mögötte és egy hosszabb történet. "Sajnos a decemberi balesetem és a műtét hosszas halasztása megtette a magáét" - magyarázta a helyzetet.

Azt is elárulta, jól van, és bár idő még, míg protézist kaphat, addig sem adja fel a karrierjét. "Végül is a zene a legjobb gyógyszer!" - mondja.

Címlapfotó: Instagram/mrsgreenbirdofficial

24 óra