Ennyi volt: szomorú hírt közölt Csuti

Négy hónap - a jelek szerit eddig tartott Szabó András, azaz Csuti boldogsága. Felröppent a pletyka, szerelmével megromlott a kapcsolatuk, egyértelmű kijelentést tett.

Áprilisban talált rá a szerelem, Szabó András másfél hónapja még úgy nyilatkozott, kedvese pedig megállja a helyét mellette. „Mélyvízbe került, de ügyes benne. Amíg az ember nem tapasztalja meg a gyakorlatban, addig nem gondolja, hogy milyen az, hogy nem tudsz elmenni enni sehová úgy, hogy ne nézzenek meg, vagy olvasol magadról kattintásvadász cikkeket. Civilként nehéz neki ilyen gyorsan beletanulnia abba, hogy az ismertségnek a sok előny mellett, azért vannak árnyoldalai is.

Még ennyi év után, én is meglepődtem, hogy hogy a válásomról beszélnek a Parlamentben”

– magyarázta július közepén Csuti az atv.hu-nak, és hozzátette: Gina a gyerekei életében is megtalálta a helyét.

Ma azonban szárnyra kelt a pletyka, Szabó András és Dzsina kapcsolata megromlott. Sőt, a Blikk híre szerint ehhez köze lehet Szorcsik Vikinek is, akivel Csuti állítólag összemelegedett. Hogy mi igaz ebbő. ahírből, az egyelőre nem derült ki, az azonban bztos, hogy Szabó András a közösségi oldaláb egyértelmű kijelentést tett. "Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinaval. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább" - írja.

Címlapfotó: Instagram/csut.i

24 óra