Feljelentették: megdöbbentő vádak a Reszkessetek betörők! sztárjával szemben

Súlyos bűncselekmény vádjával folyik eljárás a Reszkessetek betörők! gyereksztárjával szemben. Buzz már 45 éves, évekre rácsok mögé kerülhet.

Tavaly decemberben írtuk meg: az egykori gyereksztárra rendőrt hívtak, miután egy hotelben összebalhézott a barátnőjével. A rendőrség közleménye szerint a férfi december elején italozott együtt a párjával, megivott egy üveg bort és tíz felest. Ezt követően vesztek össze, Devn Ratray állítólag azt nehezményezte, hogy a nő nem kért pénzt az autogramm-kártyákért, amiket egy bárban osztott szét. A veszekedést a hotel szobájukban folytatták, ahol Ratray az ágyra lökte a nőt, majd egyik kezét a nyakára, a másikat pedig a szájára helyezte. A nő fulladozni kezdett a fojtogatástól, a színész azonban nem engedte el. Így fogsz meghalni -  közölte a barátnőjével.

A színész tagadta a vádakat, az eset miatt azonban előkerült a volt barátnője, Lisa Smith, aki ismét a rendőrséghez fordult.  A lány először még öt éve tett feljelentést a most 45 éves férfi ellen. Utóbbi állítólag 2017 szeptemberében bedrogozta, majd megerőszakolta őt, miközben két másik barátja társaságában házibulit tartottak. "Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam mozogni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam és éreztem, mi történik" - emlékezett vissza a RadarOnline-nak.

"Tudtam, hogy a másik két ember elment, én pedig még mindig a kanapén feküdtem" - mondta a lány, aki szerint a "dolod" egy örökkévalóságnak tűnt.


Igaz, Smith öt évvel ezelőtt már egyszer feljelentést tett e bűncselekmény miatt. Az ügyészség azonban "egy hiba" miatt véletlenül ejtette az ügyet. Most, hogy a lány megtudta, hogy a színészt jelenleg azzal vádolják, hogy a barátnőjére kezet emelt, úgy döntött, ismét feljelentést tesz. "Amikor láttam, hogy egy másik nő bántalmazásával vádolják, rájöttem, hogy mindent meg kell tennem, hogy megakadályozzam, hogy még több nőt bántson" - így Smith.

És hogy mit szól a színész a nemi erőszak vádjaihoz? A CNN-nek adott interjújában tagadta: "Nem szexeltünk".

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra