"Kettős érzések vannak bennem" - Megszólalt a terhességéről Kulcsár Edina - Videó

A hír igaz: Kulcsár Edina babát vár. Az egykori szépségkirálynő először szólalt meg kamerák előtt a piciről és az is kiderült, ki pótolja őt a Dancing with the Stars-ban.

Ma reggel a Blikk robbantotta a hírt: Kulcsá Edina babát vár. Az egykori szépségkirálynő sem várt sokáig, a TV2 kamerája előtt tett pontot a találgatások végére. A hír ugyanis igaz. „Új szerelem van az életemben, tényleg egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen egy gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre így sort kerítünk. De azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, ha már ilyen váratlanul jött” - mondta a TV2 kamerája előtt, sőt, azt is hozzátette, nem számítottak, nem számíthattak rá.

"Tényleg nem tudom, hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak, de mégis nagyon örülünk neki" - így Edina.

Edina szerint lett volna esélye megnyerni a Dancing with the Stars-t, gy most kettős érzések vannak benne. "De azt gondolom, ennek így kellett lennie valamiért. Reggel, egy vasárnap délelőtt, amikor megtudtam, hogy lesz kisbabám, egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt, és, hogy mi lesz" - magyarázta Edina, aki azt is hozzátette: persze, örült.

Mára az is kiderült, hogy Edina helyett Berki Mazsi indul majd a TV2 népszerű műsorában.

Címlapfotó: TV2/Sreenshot

24 óra