Elhunyt Olivia Newton-John - Így búcsúzik John Travolta az ő "Sandy"-jétől -

Évtizedeken át harcolt vele, a betegség 73 éves korában gyűrte le: A Grease című musical legendájától szívszorító sorokkal búcsúzik John Travolta.

Hétfő reggel családja és barátai körében hunyt el dél-kaliforniai hunyt el Olivia Newton-John - jelentette be férje, John Easterling a Facebookon és az Instagramon. A színésznő karrierjének meghatározó alakítása terészetesen az 1978-ban bemutatott Grease cmű musical Sandy-je volt. Több daluk is világsláger lett, a leghíresebb talán a "You're The One That I Want" című duett John Travoltával.

Négy Grammy-díjat zsebeltek be, több mint 100 millió lemezt adtak el

Danny és Sandy szerelme a világ filmművészetének a része lett. Természetesen a színésznő partnere, John Travolta az elsők között búcsúzott el tőle nyilvánosan. "Drága Oliviám, te tetted az életünket sokkal jobbá. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Majd találkozunk az úton, és újra együtt leszünk. Az első pillanattól kezdve és örökre hozzám tartozol! A te Dannyd, a te Johnod!" - írta a közösségi oldalára feltöltött képéhez.

Olivia Newton-Johnnál 1992-ben mellrákot diagnosztizáltak. A színésznő kétszer is eggyógyult, de 2017-ben ismét visszatért a kór az életébe. "Olivia a győzelem és a remény szimbóluma volt több mint 30 éven át, amikor megosztotta velünk a mellrákkal való küzdelmét" - írta férje, John Easterling a közösségi média csatornáin.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra