Már tudja, mi okozhatta férje halálát - Berki Mazsi megrendítő interjút adott - Videó

Először beszélt kamerák előtt férje elvesztéséről berki Mazsi. A Palikék Világa by Manna vendégeként azt is elmondta, már korábban érezte, baj lesz.

Palik Lászlóék videós podcastjének vendége volt Berki Mazsi, aki megrendítő interjút adott kamerák előtt.  "Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok" – foglalta össze a helyzetét az Origo.hu híre szerint, majd arról is beszélt, amiről az országot már Berki Krisztián halála óta foglalkoztatja. Vajon miért is történhetett a tragédia. "Az özvegy az interjúban azt mondta, nincs még itt az ideje, hogy Berki Krisztián halálának pontos körülményeiről beszéljen – de egyébként hazudna, ha azt mondaná, hogy nem számított rá, a lelke mélyén már korábban érezte, hogy baj lesz" - írja a lap..

"Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni" – magyarázta. 

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Címlapfotó: Instagram/berkikrisztian

24 óra