Mi ez a nyak? Jabba-vá hízott A múmia egykor sármos sztárja - Fotók

Huszonhárom éve már, hogy bemutatták A múmia című filmet, az egykor jóképű főszereplő azóta alaposan megváltozott. Legújabb filmjében egy 270 kilós tanár alakít, és sokat változtani se kellett rajta. 

Brendan Fraser még mindig csak 53 éves, de 65-nek is mondhatná magát, senki nem tiltakozna. A kanadai-amerikai színész világhírnevet az 1999-ben bemutatott A múmia című filmmel szerzett, de emlékezeteset alakított a Kőbunkó című alkotásban is. Alakításaiért sosem kapott semmilyen díjat, viszont 2006-ban csillagot kapott  kanadai hírességek sugárútján. Legfrissebb filmjében egy 270 kilós tanár alakít, de akik látták az elmúlt hónapokban a színészt, tudják, nem sokat kellett maszkírozni rajta.

via GIPHY

Brendan Fraser karierje során több tucat filmben játszott, a fiatalabbak Az őserdő hőse című vígjátékokból ismerik a leginkább. Egy kerti partin ismerte meg Afton Smith színésznőt, akivel össze is házasodtak 1998-ban és 3 fia született. 2007-ben váltak el, 2013-ban a színész pedig azért ment a bíróságra, mert sokallta az évi 900 ezer dollár (jelenlegi árfolyamon 360 millió forint - a szerk.) gyerektartást. A szerepek azóta is megtalálják, de már a jelenlegi karakterének megfelelőek.

Sőt: legutóbb még rajta is kellett picit maszkírozni, hogy 270 kilónak tűnjön. Nem sokat kellett...

FOTÓK: A haja kihullott, a nyaka megvastagodott - így néz ki ma az egykori sármőr!
  • Brendan Fraser
  • Brendan Fraser
  • Brendan Farser
  • Brendan Fraser

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra