Kínos videókat posztolt feleségéről David Beckham, Victoria pusztító válaszokkal replikázik - Videó

Néhány napja a horvát tengerparttól posztolt képük kavart vihart az interneten, a jelek szerint David Beckham és a felesége most egymást szívatja a neten. 

Alig egy hete írtuk meg: a Beckham-család nyaralni indult, és meg sem álltak Horvátországig. Onnan azonban Victoria Beckham egy olyan képet osztott meg, amely azonnal a címlapokra repitette őket. David és lánya, Harper egy jachton, fürdőruhában mosolyog, miközben tengeri sünök hevernek előttük a taton. Van, amelyik már szétfeszítve, azaz étkezésre készen. Sok rajongó kiakadt és gyilkosságot kiáltott - majd az ügy szép csendben feledébe merült...

A jelek szerint a nyaralás folytatódik, és az sem kizárt, hogy tudatosan, de a Beckham-szülők merőben más tartalmakkal kezdték el bombázni a rajongókat. Pontosabban David Beckham, aki egymás után két olyan videót is készített, amelyekkel a feleségét próbálja meg kifigurázni. És mindezt sikerrel is teszi, a felvételek futótűzként terjednek a neten. Az egykori futballsztár csak egy dologra nem gondolt: Victoria nem hagyja majd szó nélkül.

Pusztító válaszokat tett közzé David videói alatt - rajtuk nevet a fél világ!

Íme a videók: Beckhaméken pusztul a világ - megy az adok-kapok
  • David és Victoria Beckham csata
  • David és Victoria Beckham csata
  • David és Victoria Beckham csata
  • David és Victoria Beckham csata
  • David és Victoria Beckham csata

Címlapfotó: Instagram/davidbeckham

24 óra