Bikiniben fotózták le David Hasselhoff ducimodell lányát - A Playboynak is levetkőzött - Fotók

David Hasselhoff lánya más utat jár, mint a fejüket modellkedésre adó celebcsemeték. A 29 éves Hayley volt az első plus size modell, aki levetkőzött a Playboynak. Most a bikinis képei robbantják fel a közösségi oldalakat.

Johnny Depp lánya, Lily Rose, Stallone gyerekei, és Alec Baldwin lánya is sorra kapják a felkéréseket a nagyobbnál nagyobb divatcégektől. Hailey Baldwin, aki ma már Bieberként ismert és Kaia Gerber, az egykori szupermodell, Cindy Crawford lánya pedig ma már külön kategória a maga nemében. Fiatalok, soványak, és sikeresek. Van azonban valaki, aki nem - mégis megőrül érte a divatvilág!

David Hasselhoff lánya külön utakon indult el - frissképei is felrobbantják a netet.

via GIPHY

Hasselhoff lánya is keresett és népszerű modell lett. Pedig kisgyerekként sem volt soha vékony, csodaszép arcának köszönhetően azonban utat tört magának a divat világában. Tavaly pedig első plus size modellként a nyuszis magazinnak vetkőzött le. „Szeretném arra ösztönözni a nőket, hogy szeressék magukat úgy, ahogy vannak. Emlékeztetni akarom őket arra, hogy szépek, és hogy a testünk az otthonunk" - mondta akkor. Hayley egyre népszerűbb a közösségi oldalakon is és a napokban újabb tízezreket hódít majd meg. 

A 29 éves lányt bikiniben fotózták le a tengerparton, a netre került képeket mindenkinek látnia kell!

FOTÓK: duci nőként harcol a nőkért, Hayley bikinis képei ezt üzenik a világnak
  • David Hasselhoff családja
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff
  • Hayley Hasselhoff

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra