Ennyi volt! Drámai hír érkezett a világ egyik legjobb nőjéről - Fotó

Szakított a férjével Emily Ratajkowski - sajtóhírek szerint Sebastian Bear-McClardtól többször is megcsalta a világ egyik leghíresebb modelljét.

Vajon képes lesz újra bízni a férfiakban? - ez a kérdés is gyakran felmerül ezekben az órákban az amerikai hírportálokon az Emily Ratajkowskival kapcsolatos friss hír kapcsán. Napok óta keringtek róla a pleytkák, a jelek szerint nem voltak alaptalanok. A PageSix híre szerint Emily Ratajkowski el akar válni férjétől, Sebastian Bear-McClardtól.

A pár jó ideje nem jelent meg együtt nyilvánosan. Szerdán a modell a fiával shoppingolt, jegygyűrű nélkül, szomorúan, egy méretes napszemüveg mögé bújva. Eközben a férje New Yorkban volt, több mint 3000 kilométerre. Ő még gyűrűvel az ujján. A portálnak egy bennfentes azonban határozott dolgot állít: "igen, megcsalta Emily-t". És azt is hozzátette: ez a férfi hírhedt a nők körében.

Ezt erősíti egy ismert influenszer bejegyzése is, Claudia Oshry állítja: "Köztudott, hogy a férje megcsalta, és be akarja adni a válókeresetet". Emily egyelőre nem reagált a hírre.

Címlapfotó: Instagram/emrata

24 óra