Nem akárki Bradley Cooper új szerelme - Lebuktak - Fotók

Újra szerelmes Bradley Cooper! A 47 éves világsztárról rendre felröppentek a pletykák, kit hódíthatott meg, a most érkezett hír alapján a találgatásoknak egy időre vége.

Miután szakított kislánya édesanyjával, Irina Shayk-kel, rögtön megkezdődtek a találgatások, vajon akad-e harmadik fél, aki miatt egy ekkora szerelem ilyen tragikus véget érhet. Sőt, azóta sem nagyon telt el úgy hónap, hogy Bradley Cooper-ről ne kelt volna szárnyra pletyka, hogy kivel randizik éppen. Emlékezetes volt már az is, ahogyan Lady Gaga-val összeboronálta a világ a közös filmjük alatt, de rendre a címlapokra került Ben Affleck exével, Jennifer Garnerrel is. Pedig csak barátként számítanak egymásra évek óta.

Talán ezért is üt akkorát a most napvilágot látott hír: Bradley Cooper nem akárkivel jött össze.

Néhány hónapja már együtt vannak - írja Bradley Cooper-ről és új kedveséről a PageSix, a lap informátora pedig határozottan állítja: titkolták a kapcsolatukat. Most a nő volt az, aki néhány barátjának kikotyogta ezt, így juthatott el a bulvárlap szerkesztőségébe is. A nő neve Hollywood-ban sem ismeretlen, rendszeresen megjelenik a vörös szőnyegen, volt férje pedig egy egykori, kegyvesztett képviselő. A férfi kiskorúakkal folytatott intim beszélgetéseket, ezért börtönbe került. Egy közös, 10 éves fiuk van.

A rajongóknak hála felrobbantak a híroldalak - vannak, akik szerint nagyon összeillenek Bradley-vel, mások szerint meg nem.

FOTÓK: Gyönyörű, okos, különleges - ez a 45 éves híresség Bradley Cooper új szerelme
  • Irina Shayk és Bradley Cooper
  • Huma Abedin
  • Huma Abedin és Bradley Cooper
  • Huma Abedin és Bradley Cooper

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra