Bréking! Curtis és Majka külön folytatják - Itt a drámai bejelentés

Kísérteties helyzet: évekkel ezelőtt egyszer már szakítottak, akkor Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most az újpesti rapper tett bejelentést.

"Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked. De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér" - ezt a rövid bejelentést tette a közösségi oldalán Curtis, amihez egy közös koncertképet is posztolt Majkával. Magyarázat egyelőre nincs, a hír azonban alapjaiban rengeti meg a rajongókat, pláne azok után, hogy néhány éve az ország egyik legsikeresebb formációja egyszer már tett hasonló bejelentést. Akkor Curtis büntetőügye, és súlyos függősége miatt vált meg tőle egy időre Majka, majd miután az újpesti rappar állítólag leszámolt a "betegségével", újra összeálltak.

De mi történhetett most? Mit tesz rendbe magán most Curtis? - a néhány soros bejegyzése máris kérdéseket vet fel. Ami biztos: Majka egyelőre nem reagált nyilvánosan, de gyanítjuk, nem marad ez így sokáig. De volt, aki reagált: kisfiának édesanyja, Kriszti.

"Megszakad a szívem…meg fogsz gyógyulni! Mindannyian itt vagyunk melletted!" - írta kommentben.

Címlapfotó: Instagram/curtis4ker

24 óra